Trädgården

fredag 6 november 2009

Guy Fawkes Day


Igår kväll var jag hos Sarah och hjälpte henne under BonFire Night... eller Guy Fawkes Day! Snön som fallit ganska ymnigt under eftermiddagen, slutade turligt nog när jag kom till Sarah vid 18-tiden. Istället blev det kallt och perfekt väder för fyrverkerier och tågande ner till båthuset vid sjön.
Här serverade jag och Nina fika och det bjöds på korvgrillning utanför - och alla fick varsitt tomtebloss, även om Sarah mycket noga påpekade att det inte alls heter så, utan "sparklets"! Nåja, kvällen gick fort och tur var det för det blev rysligt kallt där nere i båthuset. I alla fall när man står still och serverer kaffe.

Idag ser det ut som om det skulle kunna sluta regna. Vore skönt med lite ljus på himlen så att arbetslusten återvänder. Annars innehåller dagen förhoppningsvis tid till att binda lite kransar av mossa. Har plockat ihop en hel korg med material. Och hittat en bra bok med gott om inspiration.
Dessutom är det hästbytardag i dag. Hannah åker härifrån vid femtontiden, och troligtvis dyker Diffen upp och tar hennes plats ungefär samtidigt. Det tar nog hela eftermiddagen innan vi har kommit till rätta med foderkontrakt, sadelprovning, hopsläpp i hagen mm mm.

1 kommentar:

  1. Hej på dig!
    Vad roligt att du kikade in hos mig och lämnade en hälsning som värmde mitt hjärta! tack för det!
    Ha en skön helg!
    Kamomilla

    SvaraRadera