Trädgården

fredag 25 september 2009

Avbrott
Äntligen har vi fått tillbaka vår telefon - och vårt internet... Man blir väldigt lätt sårbar när hela tillvaron är uppbyggd kring ett fungerande telefonnät. Men, livet rullar vidare i full fart i alla fall. I trädgården händer inte så mycket just nu, det mesta går till ro, även om blomprakten fortfarande är överdådig. Vi har haft en del frostnätter - dock inget som oroat växterna.

Egentligen har jag ingen inspiration idag, är stel i kroppen efter gårdagens första arbetsdag på vårt nya fårhus. Eftersom jag har värk i armen, så har jag order på att inte arbeta för mycket - och helst inte alls - men det är svårt. Ulrik Blomdahl och hans grävmaskin var här i går och rev ner en massa "dålig energi" (= vårt gamla fårskjul och ett vedskjul), för att ge plats åt ett nytt med positiv energi. Vi hittade ett grävlinggryt, men tror det var tomt, eller rättare sagt hoppas att det var tomt. Fantastiskt vad fort det går med stora maskiners hjälp - för att inte säga hur bra det blir. En helt ny gårdsbild uppenbarade sig, och det skall bli otroligt roligt att se hur det blir när allt är klart - vilket förhoppningsvis är före novembers ingång.

3 kommentarer:

 1. tjohoo, nu är ni på G, nu börjar det nya fårlivet!!!! så kul att ni varit och hälsat på oss och jag är verkligen glad över att få lära känna dig och din M.
  Kram L

  SvaraRadera
 2. Det är en väldigt bra maskin han har, Ulric. Nu kör Roger den för fullt på vår gårdsplan ;-). Kram

  SvaraRadera
 3. Vad fint det ser ut i trädgården.
  Vilket stort projekt nihar på gång.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera