Trädgården

torsdag 25 juni 2009

Sol och värmeLivet är fullt av överraskningar... överraskningar som inte alltid är så roliga, men som man måste tampas med ändå. Det som inte dödar det härdar! Känns som livet är fullt med överraskningar just nu, och att en semester skulle sitta fint. Men lantbrukare och egenföretagare som man är, så är det bara att jobba på. Semester blir senare under sommaren - ett par härliga dagar ute på Hönö, vid havet... längtar väldigt just nu.

Först blir det höskörd, eventuellt utdömning av vår märr som har utvecklat knotteksem (vilket är ärftligt, och då försvinner avelsvärdet för henne), separering av bagglamm och byggnation av fårhus... mm mm mm.

Längtar till havet!

2 kommentarer:

  1. Tack för en härlig tripp ditt er fina gård! Det var urmysigt att se hur ni har det och det var väldigt inspirerande. Måste lägga ut alla mina gamla rostiga trädgårdsredskap på lämpliga ställen ;-). Havet är vackert, men inget jag längtar till... Ses vi i Grovare nästa helg, vi sticker dit på söndagen. Kramizz

    SvaraRadera
  2. härliga bilder, vilket lugn de inger!! Havet är underbart, hoppas att det blir några dagar vid kusten nu under semestern. Höskörd mmm det är landet det! vi tar inte hö längre utan det blir ensilage och det är INTE samma känsla och lukt men så himla mycket smidigare.
    Hoppas vi ses snart, saknar våra små samspråk!
    kram Lotta

    SvaraRadera