Trädgården

fredag 8 maj 2009

En något deppig dag


Usch vad det har regnat idag. Inget gjort ute... ramade mina nymålade akvareller istället. Dem åker ut i butiken imorgon. Blir en liten minivernissage med temat "Stolen i min trädgård".

När M kom hem sent i eftermiddags, tittade plötsligt solen fram. Vi åkte ned till sjön och lade i båten. Det var en magnifik solnedgång som glittrade i sjöns vatten. Det kluckade melodiskt mot båten medan årorna sakta gled genom det mörka vattnet. Kändes magiskt och lugnande. Precis vad som behövdes efter en väldigt blöt och mörk dag. Kändes nästan som där i från jag kommer, från Hönö och havet. Inget lugnar mig så som havet och de karga klipporna, Vinga fyrs blinkande och fiskmåsarnas skränande.

Utsikt från mitt eget paradis på Hönö


Nåja, en ny dag är på gång. Nya tag, nya krafter, nya visioner.
Ha det bra o sov gott!

2 kommentarer:

  1. Hej hej, inte deppa för lite regn, Tänk vad glada alla växter och gräset blir nu och vad grönt och frodigt allt blir!!
    Har du inte funderat på att skriva en bok eller dikter eller dylikt? jag tycker att du skriver och berättar saker så levande och med sådan känsla, fundera på det du!!!
    Ha en skön helg och hoppas du haft lite kunder idag och att fler kommer imorgon. Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Jasså, har inte fattat att du är Göteborgare i botten! Ännu mer gemensamt :-). Men i helgen har du väl ändå kunnat njuta ordentligt, även om det vindat på rätt bra har jag i varit ute hela dagen idag! Kram!

    SvaraRadera